Gå till innehåll
Förändrade öppettider i Kundservice och Reklamation Vi har på grund av coronaviruset infört begränsade öppettider i vår Kundservice och Reklamation. Vänligen besök oss endast när du ska hämta ut en tagg/nyckel, eller om din betalning måste göras på plats. Förändringar av avtal, abonnemang, köer eller andra uppgifter kan göras direkt i kundportalen. I portalen kan du även se dina betalningar och fakturor. För övriga ärenden ber vi dig kontakta oss via telefon eller mejl. För våra öppettider - LÄS MER.
Läs mer

Frågor&svar

Här kan du hitta svar på några av de vanligaste frågorna som vi ofta får från våra kunder. Får du inte svar på din fråga här, eller på övriga sidor på vår hemsida, är du välkommen att kontakta oss (använd formulär längst ner på sidan).

Kategori Hyra p-plats

 • Parkering på rörlig plats innebär att du tar första lediga plats inom området. Du hanterar sedan din parkering via Kundportalen där du bland annat lägger in och byter registreringsnummer.  

  Parkering på fast plats innebär att du hyr en numrerad plats, som du alltid ställer ditt fordon på. När du en fast plats behöver du inget p-kort i bilen. Om någon obehörig parkerar på din plats, kontaktar du vår jour på telefonnummer: 040-605 69 44.

  Läs mer här>>

 • När du har abonnemang hos Parkering Malmö löper det enligt överenskommelse tillsvidare. När du ska säga upp abonnemanget ska detta ske senast en kalendermånad före innevarande abonnemangsperiods utgång.

  Via Kundportalen
  Du avslutar ditt abonnemang via vår kundportal. Under ”Min parkering” klicka på kugghjuls-symbolen som ligger till vänster om ”registreringsskylten”. Välj ”Avsluta ”.

   

   

 • Vill du hyra en parkering med laddmöjlighet för en längre period, är det möjligt. Du bokar då ett abonnemang som ger dig möjlighet att stå på laddplatsen medan bilen laddas. När bilen är fulladdad ställer du den på någon av de andra p-platserna. 
  Läs mer här hur du bokar abonnemang för att hyra en parkeringsplats>>

 • På Hyllie Väster grusyta går det bra att hyra hela ytan för parkering av tunga registrerade fordon till ett pris av 2 400 kr exkl moms/kalenderdygn. Det är inte tillåtet att ställa upp annat än tunga registrerade fordon på ytan. Observera att vi inte kan hindra andra fordon att köra in på ytan. 

  Du måste beställa via mejl 5 vardagar innan påbörjad parkering. Läs mer här hur du ska gå till väga>>

 • Parkering Malmö erbjuder boendeparkering på tomtmark, dvs på enskild plats, privat mark, generellt avgränsade markparkeringar och parkeringshus. Speciellt tillstånd för boendeparkering kan du få om du bor på en viss adress. Det innebär att du kan parkera under en längre tid för en lägre avgift än besökare om du tecknar ett abonnemang. Du hittar de adresser som gäller för boendeparkering i vår karta.

 • För dig som arbetar på skola eller förskola i Malmö finns möjlighet att boka terminskort för parkering. Det finns två typer av terminskort: ett som endast gäller på den skola/förskola som du arbetar på och ett generellt som gäller på alla skolor. Det är din rektor eller motsvarande person på skolan som avgör vem och hur många som får boka parkering. 

  Du ansöker om att få ett terminskort genom att använd bokningsblanketterna som finns på vår hemsida.

  Priserna för terminskorten har marknadsanpassats utifrån parkeringstaxorna i samma område. Läs mer här vad som gäller om:
  Terminskort för parkering på alla skolor/förskolor

  Terminskort för specifik skola.

 • I kundportalen under ”Min parkering” och rubriken ”Område” klickar du på symbolen för mer information. Här hittar du villkoren som är kopplade till din parkering.

 • I kundportalen under "Min parkering" och rubriken "Områden" klickar du på symbolen för mer information. Här står vilka områden som din parkering gäller på.

 • I kundportalen under ”Köplatser” framgår det vilka områden som du står i kö för. Klicka på kugghjuls-symbolen som ligger till vänster om datumet, och därefter på ”Gå ur kön”. Bekräfta genom att klicka på ”Avsluta köplats” i rutan som kommer upp.

Kontakta oss

Vänligen fyll i formuläret nedan, så återkommer vi så fort som möjligt med svar.