Gå till innehåll
Förändrade öppettider i Kundservice och Reklamation Vi har på grund av coronaviruset infört begränsade öppettider i vår Kundservice och Reklamation. Vänligen besök oss endast när du ska hämta ut en tagg/nyckel, eller om din betalning måste göras på plats. Förändringar av avtal, abonnemang, köer eller andra uppgifter kan göras direkt i kundportalen. I portalen kan du även se dina betalningar och fakturor. För övriga ärenden ber vi dig kontakta oss via telefon eller mejl. För våra öppettider - LÄS MER.
Läs mer

Frågor&svar

Här kan du hitta svar på några av de vanligaste frågorna som vi ofta får från våra kunder. Får du inte svar på din fråga här, eller på övriga sidor på vår hemsida, är du välkommen att kontakta oss (använd formulär längst ner på sidan).

Kategori Kundportal registreringsnummer

 • Under ”Min parkering” klicka på kugghjuls-symbolen som ligger till vänster om ”registreringsskylten”. Välj ”Lägga till/ändra registreringsnummer”, fyll i det aktuella fordonets registreringsnummer i rutan som kommer upp och klicka på ”Spara”. Kontrollera noga att du fyllt i rätt registreringsnummer!

 • Under ”Min parkering” klicka på kugghjuls-symbolen som ligger till vänster om ”registreringsskylten”. Välj ”Lägga till/ändra registreringsnummer”, fyll i det aktuella fordonets registreringsnummer i rutan som kommer upp och klicka på ”Spara”. Kontrollera noga att du fyllt i rätt registreringsnummer!

 • När du loggat in på kundportalen är det du själv som lägger in det aktuella fordonets registreringsnummer. Är det framöver fler än du som ska använda parkeringsplatsen, kan du välja att ”tilldela parkering”, dvs ge även den personen rättighet att hantera parkeringen och lägga in/ändra registreringsnummer.

  Läs mer om tilldelad parkering>>

 • Om du har en fast numrerad parkeringsplats eller parkerar i P-hus kan du inte lägga in ditt registringsnummer i kundportalen. Det visas genom att ”registreringsskylten” är överkryssad, och klickar du på länken ”Läs mer” får du information om detta.

 • Du kan endast ha ett aktivt registreringsnummer per avtal. Du kan däremot enkelt byta och göra en annan bil aktiv genom att ändra registreringsnumret. Detta gör du under ”Min parkering”. Klicka på kugghjuls-symbolen som ligger till vänster om ”registreringsskylten” och välj ” Lägga till/ändra registreringsnummer”.  Fyll i nytt aktuellt registreringsnummer i rutan som kommer upp och klicka på ”Spara”. Kontrollera noga att det är rätt registreringsnummer!

  Det tidigare aktiva registreringsnumret kommer automatiskt att flyttas ner och finnas tillgängligt i en lista under det aktiva registreringsnumret, vilket gör att du enkelt kan ändra tillbaka genom att trycka på ”Välj” för det registreringsnummer i listan som du vill aktivera. Klicka på ”Spara” när du har ändrat ditt val. Kontrollera noga att det är rätt registreringsnummer!

 • Om du är van sedan tidigare att ha ett fysiskt parkeringskort i din bil, är tipset att ha en egenskapad ”biljett” som du flyttar mellan bilarna samtidigt som du också ändrar i kundportalen.

 • Har du lagt in ett felaktigt registreringsnummer kommer du att få en kontrollavgift. Du har ett långtgående ansvar att se till att du fyllt i korrekta uppgifter. Det är därför av yttersta vikt att du lägger in registreringsnumret korrekt i Kundportalen. Kontrollera noggrant!

Kontakta oss

Vänligen fyll i formuläret nedan, så återkommer vi så fort som möjligt med svar.