Gå till innehåll
Förändrade öppettider i Kundservice och Reklamation Vi har på grund av coronaviruset infört begränsade öppettider i vår Kundservice och Reklamation. Vänligen besök oss endast när du ska hämta ut en tagg/nyckel, eller om din betalning måste göras på plats. Förändringar av avtal, abonnemang, köer eller andra uppgifter kan göras direkt i kundportalen. I portalen kan du även se dina betalningar och fakturor. För övriga ärenden ber vi dig kontakta oss via telefon eller mejl. För våra öppettider - LÄS MER.
Läs mer

Frågor&svar

Här kan du hitta svar på några av de vanligaste frågorna som vi ofta får från våra kunder. Får du inte svar på din fråga här, eller på övriga sidor på vår hemsida, är du välkommen att kontakta oss (använd formulär längst ner på sidan).

Kategori Kundportal tilldela parkering

 • All er parkering för företaget listas under ”Min parkering”. Varje parkering måste ha ett aktuellt registreringsnummer. Du kan välja att själv fylla i varje registreringsnummer eller att låta varje parkör själv hantera sin och/eller flera personers parkering genom att ”tilldela parkering”.

  Under kugghjuls-symbolen som ligger till vänster om varje ”registreringsskylt” hittar du funktionerna ”Lägga till/ändra registreringsnummer” respektive ”Tilldela parkering”.

  Du tilldelar parkering genom att ange personnumret till den person som du vill ge rättigheten.

  Läs mer om funktionen ”Tilldela parkering” här>>

 • Under ”Min parkering” klicka på kugghjuls-symbolen som ligger till vänster om ”registreringsskylten”. Välj ”Tilldela parkering” och ange personnummer och epost-adress till den person som du vill tilldela parkering. Den person som fått parkering tilldelad loggar sedan in i kundportalen som privatperson med sitt personnummer och med hjälp av mobilt BankID/BankID. Det är enbart den/de parkeringstillstånd som personen tilldelats som syns i kundportalens vy.

  Läs mer om funktionen ”Tilldela parkering” här>>

 • Genom att tilldela parkering kan du ”låna ut” din parkering, dvs ge en annan person rättighet att själv ändra till aktuellt registreringsnummer. Har ni till exempel två bilar i hushållet kan du ge din partner möjlighet att själv ändra i kundportalen om det är hens tur att använda p-platsen. En person som fått parkering tilldelad kan själv uppdatera sina kontaktuppgifter men kan för övrigt i kundportalen endast se den information som gäller den tilldelade parkeringen. Övrig information såsom fakturor, köplatser mm går inte att se – det kan bara du som beställt parkeringen.

  För att kunna ta del av aktuell information som skickas ut om parkeringen är det bra om alla som har rätt att hantera parkeringen ser till att kontaktuppgifter såsom mejladress och mobilnummer är uppdaterade.  

 • Det går bra att under en enstaka period, som t ex om du har semester eller om du har vänner på besök, låna ut din parkering till någon annan.

  Det vi inte tillåter är om en kund, som hyr en parkering av oss,  konsekvent och utan avbrott och säljer den vidare till en annan person. Kanske tar man också ut ett högre pris för parkeringen. Det är i så fall något som räknas som upplåtelse i andra hand och som kan bli skäl för uppsägning.

Kontakta oss

Vänligen fyll i formuläret nedan, så återkommer vi så fort som möjligt med svar.