Gå till innehåll
Förändrade öppettider i Kundservice och Reklamation Vi har på grund av coronaviruset infört begränsade öppettider i vår Kundservice och Reklamation. Vänligen besök oss endast när du ska hämta ut en tagg/nyckel, eller om din betalning måste göras på plats. Förändringar av avtal, abonnemang, köer eller andra uppgifter kan göras direkt i kundportalen. I portalen kan du även se dina betalningar och fakturor. För övriga ärenden ber vi dig kontakta oss via telefon eller mejl. För våra öppettider - LÄS MER.
Läs mer

Frågor&svar

Här kan du hitta svar på några av de vanligaste frågorna som vi ofta får från våra kunder. Får du inte svar på din fråga här, eller på övriga sidor på vår hemsida, är du välkommen att kontakta oss (använd formulär längst ner på sidan).

Kategori Parkering med släp och tunga fordon

  • För dig som kommer med släp eller tyngre fordon har Parkering Malmö anvisade markytor i Hyllie.

    Tunga fordon över 3,5 ton får endast parkeras på den Västra parkeringsytans bortre del (den del som har grus som markunderlag). Taxan för ett tungt fordon är 15 kr/tim, 50 kr/5 tim, 120 kr/kalenderdygn. Varje registrerat fordon betalar avgift.
    Läs mer här>>

  • Parkering Malmö har inga ställplatser för husbil. Vi hänvisar till Sibbarps Camping - läs mer på Malmö stads hemsida

  • På Hyllie Väster grusyta går det bra att hyra hela ytan för parkering av tunga registrerade fordon till ett pris av 2 400 kr exkl moms/kalenderdygn. Det är inte tillåtet att ställa upp annat än tunga registrerade fordon på ytan. Observera att vi inte kan hindra andra fordon att köra in på ytan. 

    Du måste beställa via mejl 5 vardagar innan påbörjad parkering. Läs mer här hur du ska gå till väga>>

Kontakta oss

Vänligen fyll i formuläret nedan, så återkommer vi så fort som möjligt med svar.