Rubrikbild

Vill du jobba hos oss?

För närvarande söker vi:

 

Ekonomichef med utökat ansvar för internkontroll

Är du en social, drivande och prestigelös ledare som trivs med att arbeta i en mångfacetterad roll? Då har vi uppdraget för dig! Just nu söker Parkering Malmö dig som vill axla en spännande roll med ansvar för bolagets ekonomifunktion samt dess internkontroll.

Parkering Malmö är ett expansivt kommunalt bolag med ca 70 medarbetare. Vårt uppdrag är att bygga och förvalta parkeringsmöjligheter på tomtmark i Malmö. Vi erbjuder helhetslösningar för parkering i egna anläggningar och på uppdrag av andra fastighetsägare. Vi äger 10 parkeringshus och förvaltar sammanlagt över 45 000 parkeringsplatser.

Om tjänsten

Ekonomiavdelningen består idag av 5 engagerade och självgående medarbetare där ekonomichefen ansvarar för ekonomisk styrning och uppföljning, kontakter med ägaren och revisorer. Ekonomichefen ansvarar även för att utveckla avdelningens rutiner och arbetssätt.

Det utökade ansvaret för internkontroll innefattar att kontrollera att bolaget följer de lagrum och rutiner som gäller vid kommunala upphandlingar, ansvar för rapportering till ägaren Malmö stad, leda arbetet vid förfrågan om allmän handling, koncerna motpartsavstämningar, samt kontakt med stadsrevisionen.

I dina arbetsuppgifter ingår att du kontrollerar att bolaget följer de lagar och rutiner som gäller vid kommunala upphandlingar. Du kommer också att ansvara för rapportering till ägaren Malmö stad, leda arbetet vid förfrågan om allmän handling samt ha kontakt med stadsrevisionen. Du kommer även att bistå ekonomiavdelning samt HR-avdelningen vid bland annat riskanalyser, koncerna motpartsavstämningar etc. Tjänsten som Ekonomichef är direkt underställd VD och du ingår i den strategiska ledningsgruppen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Om dig

För att vara lyckosam i tjänsten ska du ha civilekonomexamen eller motsvarande och då helst inom redovisning och/eller finansiering. Du bör ha ett gott ordningssinne, samt vara noggrann, analytisk, pedagogisk och modig. Din sociala kompetens värdesätts högt då bolaget har tre värdeord att leva efter – Kompetent, Öppen, Positiv.

Det är mycket meriterande om du har kommunal erfarenhet inom revision. Det är även meriterande om du har haft personalansvar tidigare.

Ansökan och kontakt

I denna rekryteringen samarbetar vi med ROI Rekrytering. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Isberg, johanna.isberg@roirekrytering, 0705–843383. Vi tillämpar löpande urval och därför  välkomnar vi din ansökan med CV och personligt brev redan idag!

Sista ansökningsdag är den 6 september 2019.

 

Om Parkering Malmö
Parkering Malmö bygger, förvaltar, hyr ut och övervakar parkeringsplatser i Malmö. Vi skapar plats ur många olika perspektiv med fokus på trygg parkering, hållbar parkering och digital parkering. Vi finns till för dig och alla andra som behöver plats. Besök gärna vår hemsida, www.pmalmo.se

På Parkering Malmö arbetar vi aktivt med mångfald och ser nyttan med en blandad persongrupp, och värdesätter den kunskap och erfarenhet som detta medför. Vår gemensamma värdegrund – Kompetent, Öppen och Positiv – är kärnan för hur vi uppträder och bemöter såväl varandra som allmänheten.

 Välkommen med din ansökan!

 

Skriv ut