Rubrikbild

Vill du jobba hos oss?

För närvarande söker vi:

Internkontrollansvarig

Är du engagerad, driven och har viljan att jobba med förbättringar? Då har vi uppdraget för dig! Just nu söker Parkering Malmö dig som vill axla en ansvarsfull roll med ansvar för bolagets interna kontroll och uppsättande av rutiner inom området.

Parkering Malmö är ett expansivt kommunalt bolag med ca 70 medarbetare. Vårt uppdrag är att bygga och förvalta parkeringsmöjligheter på tomtmark i Malmö. Vi erbjuder helhetslösningar för parkering i egna anläggningar och på uppdrag av andra fastighetsägare. Vi äger 10 parkeringshus och förvaltar sammanlagt över 45 000 parkeringsplatser.

Om tjänsten

I dina arbetsuppgifter ingår att du kontrollerar att bolaget följer de lagar och rutiner som gäller vid kommunala upphandlingar. Du kommer också att ansvara för rapportering till ägaren Malmö stad, leda arbetet vid förfrågan om allmän handling samt ha kontakt med stadsrevisionen. Du kommer även att bistå ekonomiavdelning samt HR-avdelning vid bl a riskanalyser, koncerna motpartsavstämningar etc. Tjänsten är en tillsvidareanställning och är direkt underställd VD.

Om dig

För att vara lyckosam i tjänsten har du som lägst gymnasial ekonomisk bakgrund. Att du har en administrativ förmåga är en förutsättning. Vi söker dig som är  noggrann, analytisk, pedagogisk och modig. Din sociala kompetens värdesätts högt då du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt. Det är meriterande om du har kommunal erfarenhet inom revision. Du behärskar Officepaketet och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Ansökan och kontakt

Har du frågor om tjänsten kontakta tf VD Michael Olsson på 073-448 20 04. I denna rekrytering tillämpas löpande urval och vi välkomnar därför din ansökan med CV och personligt brev redan idag!

Sista ansökningsdag är den 12 juni 2019, och du mailar in din ansökan till michael.olsson@pmalmo.se.

 

Om Parkering Malmö
Parkering Malmö bygger, förvaltar, hyr ut och övervakar parkeringsplatser i Malmö. Vi skapar plats ur många olika perspektiv med fokus på trygg parkering, hållbar parkering och digital parkering. Vi finns till för dig och alla andra som behöver plats. Besök gärna vår hemsida, www.pmalmo.se

På Parkering Malmö arbetar vi aktivt med mångfald och ser nyttan med en blandad persongrupp, och värdesätter den kunskap och erfarenhet som detta medför. Vår gemensamma värdegrund – Kompetent, Öppen och Positiv – är kärnan för hur vi uppträder och bemöter såväl varandra som allmänheten.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Skriv ut