Rubrikbild

Parkering Malmö söker nu extrahjälp för att bygga upp vårt digitala byggarkiv

Är du studerande inom Bygg&Anläggning och söker sommarjobb? Eller har du just avslutat din karriär inom byggbranschen, och vill jobba extra? Gillar du dessutom att systematisera och strukturera? Då har vi uppdraget för dig! Just nu söker Parkering Malmö en person som vill hjälpa oss med att förvandla vårt pappersarkiv med bygghandlingar och dokumentation till ett digitalt arkiv.

Parkering Malmö är ett expansivt kommunalt bolag med ca 70 medarbetare. Vårt uppdrag är att bygga och förvalta parkeringsmöjligheter på tomtmark i Malmö. Vi erbjuder helhetslösningar för parkering i egna anläggningar och på uppdrag av andra fastighetsägare. Vi äger 10 parkeringshus och förvaltar sammanlagt över 45 000 parkeringsplatser.

Om arbetet

I samband med våra byggprojekt – såväl nybyggnation som ombyggnad av befintliga parkeringshus –
hanterar Parkering Malmö åtskilliga dokument, såsom ansökningar, ritningar och protokoll. Nu behöver vi hjälp med att strukturera och katalogisera dessa olika bygghandlingar. Allt pappers-materialet ska scannas och läggas över i ett digitalt arkiv enligt den struktur som arbetas fram.

Vi söker

Vi söker dig som har kunskap om dokument och processer som omfattas i en byggnation, såsom ritningar inom bygg, V/A, ventilation, el osv. Vi vill också att du är självgående, har ordningssinne, är strukturerad och har väldigt goda datakunskaper.

Vi tror att du är i en pågående utbildning för att sedan arbeta med byggnationer eller fastighets-förvaltning alternativt har avslutat ditt officiella yrkesliv inom detsamma, men känner att du har mer att ge och vill fortsätta att arbeta lite till. Har du arbetat i ett bygghanteringsprogram tidigare är detta en merit, ange då gärna vilket.

Om tjänsten

Arbetet är en visstidsanställning om 3-6 månader beroende på om du väljer att arbeta hel- eller deltid.
Arbetet utförs dagtid måndag-fredag, vilka dagar och vilken omfattning kommer vi överens om.

Placering på vårt kontor i Hyllie i Malmö.

Ansökan och kontakt

Din ansökan med CV och personligt brev mailar du in till assistent@pmalmo.se senast den 17/5 2019.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Irene Johnsson Mobil: 0704-34 18 87. E-post: irene.johnsson@pmalmo.se

Om Parkering Malmö

Parkering Malmö bygger, förvaltar, hyr ut och övervakar parkeringsplatser i Malmö. Vi skapar plats ur många olika perspektiv med fokus på trygg parkering, hållbar parkering och digital parkering. Vi finns till för dig och alla andra som behöver plats. Besök gärna vår hemsida, www.pmalmo.se

På Parkering Malmö arbetar vi aktivt med mångfald och ser nyttan med en blandad persongrupp, och värdesätter den kunskap och erfarenhet som detta medför. Vår gemensamma värdegrund – Kompetent, Öppen och Positiv – är kärnan för hur vi uppträder och bemöter såväl varandra som allmänheten.

Skriv ut