Rubrikbild

Parkering Malmö söker ny VD

Som Vd för Parkering Malmö spelar du en viktig roll i stadens expansiva och spännande utveckling. Parkering Malmö är en viktig partner för Malmö stad när det gäller att ta fram innovativa lösningar för framtidens parkeringsbehov. Med stort fokus på lönsamhet och samhällsnytta investerar vi i smarta och effektiva parkeringslösningar inom områdena trygg parkering, hållbar parkering och digital parkering.

Om tjänsten
Som VD är du ytterst ansvarig för verksamheten och leder med hjälp av ledningsgruppen ett sjuttiotal medarbetare. Ditt uppdrag är att förmedla en tydlig målbild samt att säkerställa en engagerad och effektiv organisation som stärker företagets position på marknaden.

 Dina arbetsuppgifter är:

  • Leda bolagets verksamhet och verkställa styrelsens beslut
  • Styrelsearbete
  • Leda det strategiska arbetet i ledningsgruppen
  • Upprätthålla goda relationer till ägare och kunder
  • Initiera och initialt driva investeringsprojekt
  • Medverka i stadens ledningsgrupp
  • Strategisk affärsutveckling

Kvalifikationer
För att du ska bli framgångsrik i ditt uppdrag som VD hos oss förutsätter vi att du har en akademisk utbildningsbakgrund i kombination med en gedigen och väldokumenterad erfarenhet av att leda genom andra.

Du är en modig, utvecklings- och affärsorienterad ledare som förväntas kunna utveckla strukturer så att ledning, styrning och utveckling i bolaget blir effektiv. Du ser alltid till bolagets bästa och engagerar dig i staden som helhet. Du har en väl utvecklad förmåga att skapa goda resultat genom relationer såväl internt som externt så att verksamhetens attraktivitet ökar och att bolagets samt Stadens varumärke stärks. Du ser med fördel styrkan i att skapa samhällsnyttiga effekter och resultat genom stadsbyggnation med offentliga medel och resurser.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 20 maj, 2019

I denna rekrytering samarbetar vi med Tarasso. Ansök här:

För mer information kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Tarasso AB
Patrik Lindroth                            0702–556 292
Håkan Olsson                             0705–817 918

 

Om Parkering Malmö
Parkering Malmö bygger, förvaltar, hyr ut och övervakar parkeringsplatser i Malmö. Vi skapar plats ur många olika perspektiv med fokus på trygg parkering, hållbar parkering och digital parkering. Vi finns till för dig och alla andra som behöver plats. 

På Parkering Malmö arbetar vi aktivt med mångfald och ser nyttan med en blandad persongrupp, och värdesätter den kunskap och erfarenhet som detta medför. Vår gemensamma värdegrund – Kompetent, Öppen och Positiv – är kärnan för hur vi uppträder och bemöter såväl varandra som allmänheten.

Skriv ut