Rubrikbild

Förvaltare sökes

Parkering Malmö söker en fastighetsförvaltare till Teknikavdelningen. Som medarbetare på Teknikavdelningen ingår du i en grupp på 14 personer. Teknikavdelningen sköter förvaltning av byggnader och mark, både i egen regi och åt externa fastighetsägare i Malmö.

Teknikavdelningen genomför och driver olika byggprojekt, sköter markanläggningar och ansvarar för tekniska installationer såsom betalsystem, passersystem och kameror. Även fastighetsskötsel, trafikskyltning och renhållning ansvarar avdelningen för.

Är du en person som gillar att ha många bollar i luften, en positiv problemlösare med god social förmåga? Då kan det vara dig vi söker! Du är självgående och trygg i din profession. Du trivs i en föränderlig miljö med många frågeställningar. Du är flexibel och har en förmåga att prioritera. Du skapar goda relationer och arbetar kundorienterat. Du har en god förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du värdera ett samarbete högt. Du har lätt för att dela med dig av din kompetens och tar gärna stöd av kollegor.

Vi vill att du har en högskoleutbildning eller liknande inom området för fastighet eller byggnation. Har du erfarenhet från fastighetsbranschen och/eller byggteknisk kompetens är det en stor merit. Du har erfarenhet av upphandlingar och har tidigare arbetat med underhållsplaner för fastigheter. Körkort är ett krav.

Vi arbetar aktivt med mångfald och ser styrkan i en blandad personalgrupp. Vår gemensamma värdegrund - kompetent, öppen och positiv - är kärnan för hur vi uppträder och bemöter så väl varandra som allmänheten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Rekryteringen sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad, ansvarig rekryteringskonsult Ulrika Gruffman. Du når Ulrika på 0733-434189 alt. ulrika.gruffman@randstad.se

Välkommen med din ansökan!

Skriv ut