Rubrikbild

Hockeyparkering

Köp säsongskort 2015/2016 för hockeyparkering i Hyllie för endast 650 kr. Säsongskoret gäller på markparkering Öst, Väst och Norr. Eller parkera i Arenagaraget och betala kontant, 100 kr/hemmamatch.

Säsongskort

Säsongskoret är giltigt vid Malmö Redhawks hemmamatcher. Ring och boka hos vårt Kundcenter 040-605 69 80.

Om du inte har säsongskort så betalar du din parkering med betalkort eller kontanter i biljettautomater. Observera att det tar längre tid att betala med kort än med kontanter.

Vi rekommenderar alla våra kunder att parkera på markparkering vid evenemang på Malmö Arena. Byggnation pågår vid bl a P-huset Hyllie vilket kan medföra lång köbildning till och från markparkeringarna.

Parkering i Arenagaraget

Om du inte har säsongskort så kan du även parkera i Arenagaraget för 100 kr per tillfälle vid hemmamatcher. För att minska köerna vid betalning med kreditkort har Malmö Redhawks och Malmö Arena personal på plats som säljer parkeringsbiljetter vid infartsbommen 2 timmar före matchstart. Observera att du kan bara betala med kontanter. För kunder som inte har möjlighet att betala kontant hänvisar vi till parkparkeringarna Väster, Norr och Öster.. 

Parkeringsbiljetten används både vid infart och utfart, så det är viktigt att inte tappar bort biljetten under matchen. Parkering Malmös säsongskort gäller inte i Arenagaraget.

 

 

Skriv ut