Rubrikbild

Parkera billigare på helgen!

Ska du till Malmö city i helgen? Parkera då i P-huset Bagers Plats, mitt i stan. På lördagar och söndagar betalar du 50 kr för den första 5-timmarsperioden.
 
P-huset Bagers Plats är ett nytt och fräscht parkeringshus med drygt 400 p-platser, som invigdes i februari 2012. Det ligger nära Malmö C, bara ett stenkast från Stortorget, med infart från Nordenskiöldsgatan.
 
Den ordinarie timtaxan i P-huset Bagers Plats ligger på 20 kr/timme, vilket även det är billigare än priset för parkering på gatumark. På lördagar och söndagar betalar du, som sagt, endast 50 kr för den första 5-timmarsperioden.

Snart dags att julshoppa. Parkera då i P-huset Bagers Plats, mitt i city På lördagar och söndagar betalar du 50 kr för den första 5-timmarsperioden.

P-huset Bagers Plats är ett nytt och fräscht parkeringshus med drygt 400 p-platser, som invigdes i februari 2012. P-huset ligger nära Malmö C och bara ett stenkast från Stortorget,.
 
Den ordinarie timtaxan i P-huset Bagers Plats är 20 kr/timme, vilket även det är billigare än priset för parkering på gatumark i city. På lördagar och söndagar betalar du, som sagt, endast 50 kr för din parkering den första 5-timmarsperioden i P-huset Bagers Plats.

Skriv ut