Rubrikbild

Emporia

I Hyllie finns Emporia - Skandinaviens främsta shoppingcenter. Parkering Malmö förvaltar Emporias parkeringshus. Totalt finns 2 700 parkeringsplatser i anslutning till shoppingcentrat.

Parkeringsplatserna är fördelade på ett parkeringshus och en utomhusparkering vid Havsentrén. Betalningen av parkeringsavgiften sker i efterskott. 

Bomsystem med nummerplåtsavläsning

I parkeringsanläggningen finns bomsystem vid in- och utfart.
Tryck för biljett vid infartspelaren.Spara och ta med parkeringsbiljetten.Betala avgiften i betalautomaten innan du hämtar bilen. Bommen öppnas med hjälp av nummerplåtsavläsning vid utfartspelaren.
Tryck för biljett vid infartspelaren.
Spara och ta med parkeringsbiljetten.
Betala avgiften i betalautomaten innan du hämtar bilen. Bommen öppnas med hjälp av nummerplåtsavläsning vid utfartspelaren.
OBS! Det går inte att betala vid utfartsbommen.
Spara biljetten tills du har passerat utfartsbommen. Om inte nummerplåten kan läsas så kan du använda biljetten vid utfartspelaren för att öppna bommen. Förutsättningen för att bommen ska öppnas är att parkeringsavgiften är betald.
Betalautomaterna är placerade på plan 1, 2, 3, 5 och 7 i parkeringshuset. Om du har parkerat på markparkeringen betalar du i automaten vid Havsentrén. I samtliga betalautomater kan du betala med både kort och kontanter.

I parkeringsanläggningen finns bomsystem vid in- och utfart.

OBS! Det går inte att betala vid utfartsbommen. Om inte nummerplåten kan läsas så kan du använda biljetten vid utfartspelaren för att öppna bommen.Spara därför biljetten tills du har passerat utfartsbommen.

  1. Tryck för biljett vid infartspelaren.
  2. Spara och ta med parkeringsbiljetten.
  3. Betala avgiften i betalautomaten innan du hämtar bilen.
  4. Bommen öppnas med hjälp av nummerplåtsavläsning vid utfartspelaren.

Förutsättningen för att bommen ska öppnas är att parkeringsavgiften är betald. Betalautomaterna är placerade på plan 1, 2, 3, 5 och 7 i parkeringshuset. Om du har parkerat på markparkeringen betalar du i automaten vid Havsentrén. I samtliga betalautomater kan du betala med kort.

Priserna för parkering på Emporia hittar du i kartan, Klicka här.

Emporias hemsida

Skriv ut