Rubrikbild

Hyra p-plats

Behöver du en parkeringsplats i närheten av din bostad eller arbetsplats? Då är du mycket välkommen att hyra parkeringsplats i någon av våra anläggningar.Så här gör du när du ska hyra parkeringsplats1) Välj att klicka på kartan på startsidan om du först vill få en överblick av var parkeringanläggningarna finns. Instruktion om hur du söker i kartan finns här. Välj ut vilka parkeringsanläggningar som skulle passa dig,2) Välj ut den parkering som passar dig bäst. ,Om du är intresserad av att hyra p-plats ska du klicka på Långtidsparkering. Här kan du se priser, om det finns platser lediga och även boka p-plats. När du har bokat genom att skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig.3) P-tillstånd eller avtal för underskrift skickas därefter till er via post.4) Faktura skickas till dig varje månad.5) Om du är privatperson finns möjlighet att betala via autogiro. Då måste du fylla i en medgivandeblankett.. Läs igenom villkoren för autogiro.Boendeparkering på gatumarkMed boendeparkering på gatumark menas parkering längs med gata. Detta kan du få inom vissa områden i Malmö. När du har boendeparkeringstillstånd behöver du bara flytta bilen under de tider då gatan ska städas. Tillståndet ansöker du om hos Gatukontoret, klicka här. Boendeparkering på tomtmarkMed parkering på tomtmark menas parkering i p-hus, garage eller på markplan utomhus. Olika anläggningar har olika regler och villkor. Parkering Malmö erbjuder rabatterad boendeparkering i ett antal olika parkeringsanläggningar.Tryggare p-platserDet ska kännas tryggt att parkera sin bil. Därför arbetar vi kontinuerligt med att skapa tryggare parkeringsplatser. Bra belysning, många glaspartier för bättre sikt och överblick, ljusa färger på väggarna, kameraövervakning, bomsystem och bemannade parkeringsanläggningar. Detta är viktiga inslag i trygghetsarbetet. Våra parkeringsplatser ronderas av såväl vaktbolag som våra egna parkeringsvakter. Behöver du en parkeringsplats i närheten av din bostad eller arbetsplats? Då är du mycket välkommen att hyra parkeringsplats i någon av våra anläggningar.
Så här gör du när du ska hyra parkeringsplats1) Välj att klicka på kartan på startsidan om du först vill få en överblick av var parkeringanläggningarna finns. Instruktion om hur du söker i kartan finns här. Välj ut vilka parkeringsanläggningar som skulle passa dig,
2) Välj ut den parkering som passar dig bäst. ,Om du är intresserad av att hyra p-plats ska du klicka på Långtidsparkering. Här kan du se priser, om det finns platser lediga och även boka p-plats. När du har bokat genom att skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig.
3) P-tillstånd eller avtal för underskrift skickas därefter till er via post.
4) Faktura skickas till dig varje månad.
5) Om du är privatperson finns möjlighet att betala via autogiro. Då måste du fylla i en medgivandeblankett.. Läs igenom villkoren för autogiro.
Boendeparkering på gatumarkMed boendeparkering på gatumark menas parkering längs med gata. Detta kan du få inom vissa områden i Malmö. När du har boendeparkeringstillstånd behöver du bara flytta bilen under de tider då gatan ska städas. Tillståndet ansöker du om hos Gatukontoret, klicka här. 
Boendeparkering på tomtmarkMed parkering på tomtmark menas parkering i p-hus, garage eller på markplan utomhus. Olika anläggningar har olika regler och villkor. Parkering Malmö erbjuder rabatterad boendeparkering i ett antal olika parkeringsanläggningar.
Tryggare p-platserDet ska kännas tryggt att parkera sin bil. Därför arbetar vi kontinuerligt med att skapa tryggare parkeringsplatser. Bra belysning, många glaspartier för bättre sikt och överblick, ljusa färger på väggarna, kameraövervakning, bomsystem och bemannade parkeringsanläggningar. Detta är viktiga inslag i trygghetsarbetet. Våra parkeringsplatser ronderas av såväl vaktbolag som våra egna parkeringsvakter.

Behöver du en parkeringsplats i närheten av din bostad eller arbetsplats? Då är du mycket välkommen att hyra parkeringsplats i någon av våra anläggningar.

Så här gör du när du ska hyra parkeringsplats

1) Klicka på kartan på startsidan så får du en överblick över var parkeringsanläggningarna finns. Du kan zooma och navigera i kartan.

2) Välj ut den parkeringsyta som passar dig bäst. Klicka på "Hyra p-plats". Här kan du se priser, om det finns platser lediga och även boka p-plats. Du bokar genom att skicka en intresseanmälan till oss. Sedan kommer personalen i vårt Kundcenter att kontakta dig.

3) P-tillstånd eller avtal för underskrift skickas därefter till dig via post.

4) Du kan välja ett av följande betalningsalternativ:

- PDF-faktura (skickas via e-post)
- E-faktura
- Autogiro

Obs! Om du vill ha fakturan hemskickad till dig så är avgiften 45 kr per faktura. 

 Läs mer om betalningssätt och villkor här.

Hyresvillkor

Allmänna villkor för abonnemang av parkeringskort, rörliga platser (RP)
Hyresavtalsvillkor för fasta platser (FP)

Tryggare p-platser

Det ska kännas tryggt att parkera sin bil. Därför arbetar vi kontinuerligt med att skapa tryggare parkeringsplatser. Bra belysning, många glaspartier för bättre sikt och överblick, ljusa färger på väggarna, kameraövervakning, bomsystem och bemannade parkeringsanläggningar. Detta är viktiga inslag i trygghetsarbetet. Våra parkeringsplatser ronderas av såväl vaktbolag som våra egna parkeringsvakter.

Skriv ut