Rubrikbild

Betala din parkering med mobilen

Parkeringstiden startas genom att du ringer ett kort samtal eller skickar ett sms. Alla parkeringsområden är numrerade. Numret står alltid angivet på biljettautomaten och detta nummer ska du hänvisa till när du betalar. Du ser våra samarbetspartners nedan. Gå in på deras hemsidor och läs mer hur tjänsten fungerar.

Mobiltlefonparkering är kostnadsneutral hos oss om du parkerar med Parkster, EasyPark eller Mobill på våra parkeringsytor utan bomsystem. I anläggningar med bomsystem hänvisar vi till SwappAccess.

Parkering Malmö satsar på digitala betallösningar i syfte att förenkla för sina kunder och har därför ingått nytt avtal med tre mobiltjänstföretag.

Fördelar för dig som kund är bl a att du slipper köa till biljettautomaten, undviker strul med betalkort och kan förlänga p-tiden där du befinner dig. Tjänsten fungerar enklare och snabbare än betalning med kort och kan utföras via mobiltelefon eller surfplatta, på olika sätt. Antingen genom att ladda ner en APP, skicka ett sms, använda automatiserat talsvar eller via mobilaktörernas kundtjänst.Tjänsten är kostnadsneutral när du parkerar på Parkering Malmös parkeringsytor såvida du inte gör ett aktivt val för extra tjänster.

Mobilparkeringsföretagen kan erbjuda tjänster som t.ex. navigering till p-platser och förslag på adresser via GPS sökning. För turister och medborgare som behöver hjälp med start och stopp av parkering erbjuder mobilföretagen kundtjänst en personlig service.

När du använder dig av mobiltelefonparkering var noga med att rätt zon väljs. Skyltar med zonkoder finns placerade på p-området. 

Mer information om tjänsterna finns på www.mobill.se , www.Easypark.se , www.parkster.se

Skriv ut