Gå till innehåll

Aktuella nyheter

Stadsdelen Hyllie har vuxit och fortsätter att växa, och härmed är det också en allt större efterfrågan på p-platser i P-huset Hyllie. För att kunna erbjuda fler kunder p-plats kommer därför Parkering Malmös hantering av hyrbilar att upphöra från och med 31 januari, 2020.

Läs mer →

Med hjälp av vår samarbetspartner Swarco har Parkering Malmö kunnat erbjuda våra kunder smidig betalning i P-hus med bommar genom tjänsten ”SwappAccess” samt möjligheten att förhandsboka parkering. På grund av leverantörsbyte kommer vi tyvärr inte att kunna erbjuda dessa tjänster fr o m 1 januari, 2020.

Läs mer →

Fastighetsägaren Skandia Fastigheter erbjuder just nu 50% rabatt de första tre månaderna för dig som vill ha parkeringsplats i något av P-huset Ellenbogen och P-huset Aktern.

Läs mer →

P-huset Anna vid Drottninggatan stod klart 1976 och blev därmed Malmös första parkeringshus. Just nu är renoveringsarbetet av det 13 våningar höga P-huset i full gång för att med en stor uppfräschning skapa trivsel för våra kunder.

Läs mer →

I samband med introduktionen av vår nya kundportal, lanserar Parkering Malmö även en ny hemsida.

Läs mer →

Från och med 1 januari, 2020 inför Parkering Malmö digital parkering vilket innebär att alla parkeringskort av papper ersätts med digitala tillstånd, och att övervakningen sker genom scanning av fordonens registreringsnummer.

Läs mer →

Under Triathlon veckan i Malmö utlyste vi en tävling där deltagarna kunde vinna en signerad MFF-boll. Det gällde att lista ut hur många bilar det fanns i burken. Vinnare som vann gissade på 832 bilar i burken och korrekt antal var 828 bilar.

Läs mer →