Gå till innehåll

Aktuella nyheter

Parkering Malmö skapar plats för Sommarscen Malmö

Malmö stad arrangerar varje sommar "Sommarscen Malmö" med olika publika event runt omkring i Malmö. I år kan du med utsikt över staden njuta av en del av Sommarscen Malmös föreställningar på P-huset Södervärns tak. Där ska nämligen "Circus By Me" uppträda fyra kvällar under vecka 27!

Läs mer →

Parkering Malmö deltar i paneldiskussion

Den 10 juni deltar Parkering Malmös Annika Fernlund, avdelningschef Fastigheter och bygg, i en paneldiskussion vid ett livesänt lunchseminarium om hur trä i samhället bidrar till Malmös mål 2030.

Läs mer →

Utbildning 2 juni i digital parkering

Den 2 juni håller Parkering Malmö ännu en utbildning i digital parkering tillsammans med vår sponsorpartner SeniorNet i Malmö. Är du senior och osäker på hur du använder sms, parkeringsappar och digitala parkeringsautomater kommer här ännu ett tillfälle att lära dig mer! Anmäl dig till ”Var smart! Betala din parkering digitalt”!

Läs mer →

Årsredovisning 2020

Efter att 2020 inleddes med två månader av historiskt högt resultat, förändrades allt i ett slag i samband med pandemin. Resultatet av kraftigt minskade intäkter innebar att Parkering Malmö missade budget med över 20 Mkr för helåret 2020. Men, med fokus på att gemensamt i bolaget hitta och utveckla smarta lösningar bjöd året ändå på många ljusglimtar.

Läs mer →

Ny chatt-funktion

Nu fortsätter vi på Parkering Malmö vår digitala resa, och är glada över att lansera ytterligare en funktion som ska förbättra och underlätta för våra kunder. Längst ner i höger hörn på vår hemsida finns vår nya chatt-funktion, som också innehåller ”Frågor och svar”. Nu blir det ännu enklare och går snabbare för kunderna att få svar på sina frågor!

Läs mer →

Avtal med ny bilpoolsaktör

Parkering Malmö samarbetar sedan tidigare med bilpoolsföretagen GreenMobility och OurGreenCar, och välkomnar nu ytterligare ett samarbete med en ny mobilitetsaktör.

Läs mer →

Utbildning digital parkering

Är du senior och osäker på hur du använder sms, parkeringsappar och digitala parkeringsautomater, och vill lära dig mer? Den 4 maj håller Parkering Malmö utbildning tillsammans med SeniorNet Malmö. Anmäl dig till ”Var smart! Betala din parkering digitalt”!

Läs mer →

Parkering Malmö anlitar Hojab Parkeringsservice

Från och med 1 april kommer Parkering Malmö anlita Hojab Parkeringsservice för vår reklamationshantering. Hojab, som är marknadsledande när det gäller administration av kontrollavgifter, samarbetar med många kommunala och privata parkeringsbolag i hela Sverige.

Läs mer →