Gå till innehåll
P-huset Bagers plats - Tillfälligt stängt för korttidskunder Fr o m den 31/3 t o m 4/4 pågår underhållsarbete i P-huset Bagers plats. Parkering är därför endast möjlig för våra månadskunder under dessa dagar. Vi hoppas att det inte ställer till besvär. Vänliga hälsningar, Parkering Malmö.

Aktuella nyheter

Avtal med nya bilpoolsaktörer

20 mars 2023. Parkering Malmö samarbetar sedan tidigare med olika bilpoolsföretag. Nu välkomnar vi ytterligare två samarbetspartners − Rulla Bil Bengtsson och Ezeto. Rulla Bil Bengtsson erbjuder sina tjänster i P-huset Hyllie, och Ezeto finns på markparkeringen Dockan Malmö Högskola.

Läs mer →

P-huset Hyllieäng håller på att ta form

23 februari 2023. På området Hyllieäng kan de förbipasserande följa den snabba framväxten av allt fler hus. Ett av dessa är Parkering Malmös P-hus Hyllieäng, där den prefabricerade stommen nu sätts på plats – del för del.

Läs mer →

Cykelpool på plats i Hyllieäng

17 februari 2023. Under hösten 2022 påbörjades inflyttningen för boende kopplat till Parkering Malmös byggherreerbjudande i Hyllieäng. I september kom bilpoolsbilarna på plats, och nu lagom till våren har även de första cyklarna i mobilitetspoolen blivit tillgängliga.

Läs mer →

Parkering Malmö nominerad

Parkering Malmö är stolta över att kunna berätta att vi blivit nominerade till Fastighetsbranschens eget pris ”Real Estate Øresund Award”, som premierar de bästa prestationerna under året från aktörer som gör skillnad för Örestadsregionen.

Läs mer →

Parkering Malmö inleder samarbete med Flamman

19 december 2022. Parkering Malmö har en tydlig målsättning när det gäller parkeringshus: anläggningarna ska vara säkra och trygga. Det uppnår vi genom att ständigt arbeta med förbättringsarbete för trygg parkering. För att ytterligare öka tryggheten i vårt P-hus Södervärn har vi nu påbörjat ett samarbete med den ideella organisationen Flamman, som kommer att finnas i och kring P-huset i Södervärn för att bidra till trivsel och trygghet.

Läs mer →

Kameraparkering i P-huset Anna

14 december 2022. Parkering Malmö arbetar kontinuerligt med att förbättra våra kunders upplevelse – vi vill att det ska kännas tryggt och enkelt att ställa bilen och betala för parkeringen. Vi utvecklar därför nya lösningar, och en av dem kommer att införas som ett pilotprojekt i P-huset Anna – nämligen kameraparkering för våra korttidskunder.

Läs mer →

P-hus med café på gatuplanet

4 oktober 2022. Nu är vi glada över att kunna berätta att P-huset Godsmagasinet åter kan ståta med ett trevligt fik på bottenplanet! I slutet av september öppnades en kaffe- och glassbar i lokalen som ligger på gatuplanet alldeles i närheten av Malmö Saluhall.

Läs mer →

Tekniska nämndens beslut om förslag om köpavtal

17 juni 2022. Tekniska nämnden godkände på sitt sammanträde igår (16/6) förslaget om köpeavtal mellan Malmö stad och Parkering Malmö avseende fastigheten Cyklopet 2 i Hyllie, där Parkering Malmö planerar att upprätta parkeringshuset Hyllieäng.

Läs mer →

Cykelns dag

3 juni 2022. Idag firar vi cykelns dag och Parkering Malmö vill uppmärksamma dagen med en härlig cykeltur tillsammans med Cykling utan ålder.

Läs mer →