Gå till innehåll

Aktuella nyheter

P-hus med café på gatuplanet

4 oktober 2022. Nu är vi glada över att kunna berätta att P-huset Godsmagasinet åter kan ståta med ett trevligt fik på bottenplanet! I slutet av september öppnades en kaffe- och glassbar i lokalen som ligger på gatuplanet alldeles i närheten av Malmö Saluhall.

Läs mer →

Tekniska nämndens beslut om förslag om köpavtal

17 juni 2022. Tekniska nämnden godkände på sitt sammanträde igår (16/6) förslaget om köpeavtal mellan Malmö stad och Parkering Malmö avseende fastigheten Cyklopet 2 i Hyllie, där Parkering Malmö planerar att upprätta parkeringshuset Hyllieäng.

Läs mer →

Cykelns dag

3 juni 2022. Idag firar vi cykelns dag och Parkering Malmö vill uppmärksamma dagen med en härlig cykeltur tillsammans med Cykling utan ålder.

Läs mer →

Årsredovisning 2021

13 maj 2022. I Parkering Malmös årsredovisning för 2021 kan du läsa om vår förändringsresa där digitalisering, innovation samt mobilitet är tre viktiga pelare för bolagets fortsatta utveckling.

Läs mer →

Öppen Park i Sege Park

2 maj 2022. Den 14 maj arrangerar Malmö stad ett event i Sege Park med guidade turer och möjlighet för besökarna att träffa de byggaktörer som bygger i Sege Park. Parkering Malmö kommer självklart att vara med för att passa på tillfället att möta allmänheten och berätta om vårt fina P-hus Sege Park!

Läs mer →

Film om P-hus Sege Park

29 april 2022. Parkeringshuset som byggs i Sege Park ska bli Parkering Malmös spjutspets inom klimat och innovation. I denna animerade film får du reda på lite mer om de unika lösningarna – trästommen för klimatneutralt byggande, dagvattenåtervinning för bevattning av de stora växtväggarna, fastighetsbatteri som kan lagra solenergi till kvällar och nätter, mm mm. Se filmen om Sveriges största P-hus i trä!

Läs mer →

Seniormässan

22 april 2022. Den 26-28 april kommer SeniorMässan till Malmömässan i Hyllie. I SeniorNet Malmös monter (E:31) kan du då även träffa Parkering Malmö, då vi tar tillfället i akt att lära besökarna mer om digital parkering.

Läs mer →

Pilotprojektet med hållbar biltvätt avslutas

25 mars 2022. För drygt ett år sedan startade Parkering Malmö en testpilot i 6 av våra P-hus tillsammans med två leverantörer, Bringwash AB respektive Woshapp, som innebar att Parkering Malmö erbjudit våra abonnemangskunder hållbar biltvätt utan extra kostnad. När vi nu gjort en utvärdering måste vi tyvärr konstatera att det är för få som har nyttjat tjänsten, vilket gör att vi inte i fortsättningen kan erbjuda denna service.

Läs mer →

Gatstenar istället för betong i P-huset Sege Park

18 februari 2022. I det nya P-huset som byggs av trä i Sege Park läggs gatsten i stället för betong på bottenplanet och runt om byggnaden. Förutom att minimera husets klimatpåverkan skapar den grå graniten en trivsam miljö för våra kunder och boende i Sege Park.

Läs mer →