Gå till innehåll
Förändrade öppettider i Kundcenter och Reklamation Pga coronaviruset har vi infört begränsade öppettider i vårt Kundcenter och Reklamation. Vi kommer ha öppet för besök mellan 08-10, helgfri månd-fred. Övriga tider är du välkommen att kontakta oss per mejl eller telefon. Vänliga hälsningar, Parkering Malmö
Läs mer

Aktuella nyheter

Installation av solceller på P-huset Anna

Som ett led i en större satsning för att öka bolagets självförsörjandegrad av el förses nu parkeringshuset Anna med en solcellsanläggning, som med 1 500 kvm solceller kommer att bli en av Malmös största.

Läs mer →

#IställetförAlmedalen

Den ordinarie Almedalsveckan är i år inställd pga Coronapandemin, men Parkering Malmö kommer att synas digitalt istället genom livesända panelsamtal under eventet #iställetförAlmedalen.

Läs mer →

Årsredovisning 2019

Mycket kan hända på bara ett år. För Parkering Malmös del innebar 2019 bland annat sjösättningen av digital parkering, bolagets största projekt på många år. Men också nya förstärkningar i organisationen och inte minst att Michael Olsson kom in som ny VD.

Läs mer →

Kampanj: Nykundsrabatt Delfinen

Bor eller arbetar du centralt och behöver en parkeringsplats? Just nu finns det plats i parkeringshuset Delfinen på Stenhuggargatan 2 (tvärgata till Storgatan). För nya kunder erbjuder vi 25% rabatt de första tre månaderna.

Läs mer →

P-huset Anna görs redo för solceller

Sedan i höstas pågår renovering och uppfräschning av P-huset Anna. För närvarande förbereder vi inför monteringen av en solcellsanläggning i halvtransparent glasutförande, som kommer att utgöra ett genomsiktligt tak på översta parkeringsdäck.

Läs mer →

Angående Coronaviruset

För att minska smittorisken för corona minskar vi öppettiderna för vårt Kundcenter och Reklamation, samt ber dig som har symptom som hosta, huvudvärk, halsont, feber eller andningsbesvär att inte besöka oss i våra lokaler. Du är välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon.

Läs mer →

Vårstädning pågår

Parkering Malmö vill erbjuda alla våra kunder en välkomnande och trygg parkering. Därför genomför vi kontinuerligt insatser som ska skapa en trygg och trevlig miljö i våra parkeringshus. Varje år genomför vi dessutom en storstädning, och nu är det dags igen.

Läs mer →

Renovering av P-huset Anna pågår

Renoveringen av P-huset Anna startade hösten 2019, och pågår för fullt. Under tiden 27 feb - 1 mars spärras plan 1-3 samt källaren av inför byte av takarmaturer.

Läs mer →