Gå till innehåll
Vi ber om ursäkt för dubbla fakturor! Vi ber om ursäkt för att en del av våra kunder dessvärre har drabbats av dubbelt utskick av faktura för februari månad. Är du en av dessa, behöver du självfallet endast betala den ena fakturan. Vänliga hälsningar, Parkering Malmö
Förändrade öppettider i Kundservice och Reklamation På måndag den 25 januari har vår Kundservice och Reklamation stängt. För övrigt har vi pga coronaviruset infört begränsade öppettider i vår Kundservice och Reklamation. Vänligen besök oss endast när du vill hämta ut en sk tagg, och om din betalning måste göras på plats. För övriga ärenden ber vi dig kontakta oss via telefon eller mejl. För våra öppettider - LÄS MER. Vänliga hälsningar, Parkering Malmö
Läs mer

Aktuella nyheter

1 mars blir P-hus Södervärn ”bom-fritt”!

Med siktet inställt på att skapa plats och för att ge våra kunder en god parkeringsupplevelse arbetar Parkering Malmö kontinuerligt med att förbättra våra parkeringslösningar – vårt fokus ligger på att skapa en trygg, hållbar och digital parkering.

Läs mer →

Julpartner Skånes stadsmission

I år väljer Parkering Malmö åter igen att ge bort julen som julklapp, genom att bidra till Skåne Stadsmissions arbete för människor som lever i utsatthet i Skåne. Vi vill helt enkelt göra julen bättre, för alla.

Läs mer →

Hyr en laddplats, och var säker på att du kan ladda när du behöver!

Intresset för elbilar och laddhybrider växer enormt – enligt statistik utgjorde laddbara bilar 28% av nybilsförsäljningen i Sverige till och med september 2020. För att bidra till hållbart resande bygger Parkering Malmö nu successivt ut laddinfrastrukturen, och erbjuder i samband med detta våra abonnemangskunder ett nytt koncept för att hyra en laddplats! Den stora skillnaden från tidigare är att du som abonnemangskund ska kunna lita på att det finns en laddplats ledig när du behöver den – och att du inte behöver flytta på bilen när den är färdigladdad!

Läs mer →

Prisjusteringar från 1 januari, 2021

Parkering Malmö vill leverera en god parkeringsupplevelse för våra kunder. Genom en årlig översyn av våra priser säkerställer vi att vi kan genomföra kontinuerliga förbättringar och utveckla vår verksamhet.

Läs mer →

Installation av solceller på P-huset Anna

Som ett led i en större satsning för att öka bolagets självförsörjandegrad av el förses nu parkeringshuset Anna med en solcellsanläggning, som med 1 500 kvm solceller kommer att bli en av Malmös största.

Läs mer →

#IställetförAlmedalen

Den ordinarie Almedalsveckan är i år inställd pga Coronapandemin, men Parkering Malmö kommer att synas digitalt istället genom livesända panelsamtal under eventet #iställetförAlmedalen.

Läs mer →

Årsredovisning 2019

Mycket kan hända på bara ett år. För Parkering Malmös del innebar 2019 bland annat sjösättningen av digital parkering, bolagets största projekt på många år. Men också nya förstärkningar i organisationen och inte minst att Michael Olsson kom in som ny VD.

Läs mer →

Kampanj: Nykundsrabatt Delfinen

Bor eller arbetar du centralt och behöver en parkeringsplats? Just nu finns det plats i parkeringshuset Delfinen på Stenhuggargatan 2 (tvärgata till Storgatan). För nya kunder erbjuder vi 25% rabatt de första tre månaderna.

Läs mer →

P-huset Anna görs redo för solceller

Sedan i höstas pågår renovering och uppfräschning av P-huset Anna. För närvarande förbereder vi inför monteringen av en solcellsanläggning i halvtransparent glasutförande, som kommer att utgöra ett genomsiktligt tak på översta parkeringsdäck.

Läs mer →