Gå till innehåll

Aktuella nyheter

Avspärrningar inför Malmöforumet påverkar din parkering

Då ”Malmö internationella forum för hågkomst av Förintelsen” kräver högsta säkerhet kommer polisen att spärra av stora delar av området runt Malmö Live och Malmömässan. Avspärrningarna kommer även att påverka såväl parkeringshus som markparkeringar runt dessa områden. Information om vad som gäller respektive parkering kommer skickas till de kunder som berörs. Nedan finns en sammanställning.

Läs mer →

Resultat skolstartskampanj

Som stolt sponsorpartner till Friends ville Parkering Malmö vara med och samla in pengar till Friends skolstartskampanj. Därför skänkte vi 5 kronor per korttidstimme från flertalet av våra egna parkeringshus under perioden 17—20 augusti.

Läs mer →

Målningsarbete pågår

Under sommarmånaderna utför Parkering Malmö förbättringsarbete som är väderberoende. Med start vecka 34 kommer vi att utföra målningsarbete i P-huset Södervärn.

Läs mer →

Parkering Malmö stödjer Friends skolstartskampanj

Varje år utsätts 60 000 barn för mobbning och diskriminering i Sverige. Det är ett fullsatt Friends Arena eller 1-2 barn i varje klass. Parkering Malmö är stolt sponsorpartner till Friends och vill hjälpa till att samla in pengar till alla de insatser som Friends gör för att förebygga mobbning!

Läs mer →

Ny prispolicy 2022

Malmö växer, och det snabbt! År 2050 beräknas Malmö ha en halv miljon invånare, men på samma yta som idag. För att kunna använda stadens ytor mer effektivt och för att vi fortsatt ska kunna njuta av en god stadsmiljö beslutade kommunledningen i slutet av 2020 om en ny policy för mobilitet och parkering i Malmö. Genom att bl a utveckla en hållbar prisstrategi kommer Parkering Malmö att bidra till en god stadsmiljö för malmöborna.

Läs mer →

Parkering Malmö skapar plats för Sommarscen Malmö

Malmö stad arrangerar varje sommar "Sommarscen Malmö" med olika publika event runt omkring i Malmö. I år kan du med utsikt över staden njuta av en del av Sommarscen Malmös föreställningar på P-huset Södervärns tak. Där ska nämligen "Circus By Me" uppträda fyra kvällar under vecka 27!

Läs mer →

Parkering Malmö deltar i paneldiskussion

Den 10 juni deltar Parkering Malmös Annika Fernlund, avdelningschef Fastigheter och bygg, i en paneldiskussion vid ett livesänt lunchseminarium om hur trä i samhället bidrar till Malmös mål 2030.

Läs mer →

Utbildning 2 juni i digital parkering

Den 2 juni håller Parkering Malmö ännu en utbildning i digital parkering tillsammans med vår sponsorpartner SeniorNet i Malmö. Är du senior och osäker på hur du använder sms, parkeringsappar och digitala parkeringsautomater kommer här ännu ett tillfälle att lära dig mer! Anmäl dig till ”Var smart! Betala din parkering digitalt”!

Läs mer →

Årsredovisning 2020

Efter att 2020 inleddes med två månader av historiskt högt resultat, förändrades allt i ett slag i samband med pandemin. Resultatet av kraftigt minskade intäkter innebar att Parkering Malmö missade budget med över 20 Mkr för helåret 2020. Men, med fokus på att gemensamt i bolaget hitta och utveckla smarta lösningar bjöd året ändå på många ljusglimtar.

Läs mer →

Ny chatt-funktion

Nu fortsätter vi på Parkering Malmö vår digitala resa, och är glada över att lansera ytterligare en funktion som ska förbättra och underlätta för våra kunder. Längst ner i höger hörn på vår hemsida finns vår nya chatt-funktion, som också innehåller ”Frågor och svar”. Nu blir det ännu enklare och går snabbare för kunderna att få svar på sina frågor!

Läs mer →